melindalilja

Filip

Fråga från Linnea: skulle du kunna skriva din och din killes historia? hur ni träffades osv? och har du någon bild på honom/er? ni verkar fina tillsammans, hoppas ni är tsm länge:)

Svar: Först och främst, tack!! Det hoppas jag också. Hade faktiskt inte tänkt svara på denna fråga, men why not? Tycker ändå vår "historia" är lite rolig faktiskt. Anledningen till att jag och Filip känner varandra idag är pga att Nellie blev tillsammans med Markus, utan dem hade jag aldrig känt honom idag. 

Jag och Filip träffades i början av februari på Markus fest. Jag minns att jag tyckte att han såg väldigt bra ut men vi fick aldrig riktigt någon "bra" kontakt med varandra utan det enda vi gjorde var att ge varandra klunkar i ölspelet haha. Vi träffades enbart när hela gänget skulle göra något tillsammans. Men andra ord träffades vi när vi festade tillsammans eller liknande. 

Efter ett tag började vi skriva med varandra och det är detta som är så roligt. Både jag och Filip var väldigt noggrann med att säga att vi absolut inte ville ha ett förhållande, samt att vi båda var väldigt obrydda. 

Men, det blev ju inte riktigt som jag tänkte mig. Efter bråvalla började vi träffas utan alla andra och efter det var jag fast. Allt är väldigt enkelt med honom och vi båda är relativt obrydd i allmänhet vilket jag tycker om. I'm a very lucky girl :-). Jag trivs väldigt bra med Filip och jag hoppas att vi håller ihop länge. 

Och nej, jag har Tyvärr inte många bilder alls på Filip, han brukar vara väldigt snabb med att kolla bort om jag försöker ta någon bild på honom, tråkigt nog!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas