melindalilja

sex frågor

Sex saker jag vill göra innan jag dör: Åka till Grekland och båtluffa med Hanna och Ronja, nå mina mål träningsväg, flytta hemifrån och inreda min egen lägenhet, åka utomlands med mi love och köpa en Audi R8 (drömmen). 

Fem saker jag tycker om att göra: Dricka kaffe på något mysigt fik och prata om allt och ingenting med någon man tycker om, träna, vara med Filip, umgås med mina vänner och baka (!!). 

Fyra meningar/ord jag missbrukar: Hahaha.... Det är nog snarare vissa ljud jag missbrukar. Men de jag kommer på är - Livet på en räkmacka, yaaaman, "ska vi köpa kaffe?" och sista "VÄNTA PÅ MIIIIIIG!!" haha. 

Tre saker jag stör mig på: Hm, hur ska jag formulera detta rätt? Men, människor som alltid ska lägga sig i i andras förhållanden. "Såhär ska ett riktigt förhållande vara". Haha, vadå riktigt? Nej fy. Något mer... När gymmet är helt fullt och man får världens panik och undrar vart fan man ska gå (haha jag brukar gå tillbaka till omklädningsrummet, är lite av en mes). 

Två egenskaper hos mig själv som jag tycker mindre bra om: Hm, att jag är sjukt lat gällande skolarbeten och alltid ska göra allt i sista sekunden (dock blivit bättre nu) samt mitt temperament i vissa lägen. 

En person jag saknar: Pappa. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas