melindalilja

bryssel

Igår kom vi hem från Bryssel, och vilken resa vi har haft. Ångrar verkligen inte en sekund att jag och Nellie bokade de där spontana biljetterna för att sedan sätta oss på flyget två veckor senare. 

När vi kom fram till Bryssel virrade vi runt och försökte hitta rätt tåg och spårvagn som skulle ta oss till Maria. När vi kom fram till rätt område hittade vi en mysig Milk Bar med världens coolaste inredning. Den låg en minut från lägenheten så medan vi väntade på att Maria skulle komma hem satt vi där i någon timme och åt en god sallad samt pratade i mängder. 

Vi hade sådan tur att vi fick bo hos Nellies faster, hon tog emot oss med öppna armar. Hennes lägenhet var dessutom sjukt fin. Vita väggar, högt till tak, stora fönster samt en nygammal inredning. 

Andra dagen kollade vi på Eriks match, de spelade mot San Marino och vann. Vi for sedan vidare till killarnas hotell där vi spelade kortspel, åt god mat och tog det lugnt. Alla var verkligen jättetrevliga. 

Har haft så himla kul dessa dagar. Ätit god mat, druckit vin, träffat härliga människor, virrat runt i hela Belgien (nästan),  träffat Erik och fått umgås med min fina Nellie. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas