melindalilja

2015

Hur har ditt 2015 varit? Upp och ner, början av året var väldigt kämpigt, samt hela Augusti. Förutom det har mitt år varit otroligt bra. 

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? Absolut!!

Blev du kär i år? Nej, jag var väldigt kär första halvåret. Efter mitt ex har jag trivts väldigt bra "ensam".

Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? Är dålig på att komma ihåg datum. Men 28/5, 29/5 och 1/8. 

 

Vad är din största framgång 2015? Min största framgång måste nog vara mitt jobb och att jag lärt mig att ta hand om mig själv. Jag har utvecklats väldigt mycket som person. 

Höll du några av dina nyårslöften? Mitt nyårslöfte var att bli starkare i mig själv och det har jag absolut lyckats med. 

Bästa köpet? Oj, svår fråga. Kanske mina glas från Carolina Gynning, och all annan inredning jag köpt. 

Har du förlorat någon som stod dig nära? Ja, tyvärr. Min morfar gick bort i Augusti, det var och är det jobbigaste jag någonsin gått igenom. Saknar honom varje dag. 


Vad spenderade du mest pengar på? Mat...

Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, alla mina vänner som alltid stöttar mig. Och mitt jobb, är så himla tacksam över att få jobba med det jag brinner för.  

Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? Fix You, Kul på vägen, ABCP & Kärlek vid sista ögonkastet.

Vem har du umgåtts med mest? Har varit med Ronja allra mest.

Bästa minnet från 2015? Brännbollsyran, samt resan till Malmö och Göteborg. 

Vilka länder besökte du? Tråkigt nog har jag bara besökt Belgien. Det var dock en GRYM resa verkligen, med en av mina närmsta vänner dessutom.


Har du haft ett förhållande under 2015?
 Ja, det har jag. 


Vad önskar du att du gjort mer? Jag vet faktiskt inte... Kanske rest mer utanför Sverige, men det får bli detta år istället.

Vad gjorde du på din födelsedag? Åt en jättegod middag som min mamma hade ordnat för familj och vänner. Sedan gick jag och mina närmsta vänner till båten och drack drinkar. Hade jättekul, verkligen.


Hur skulle du beskriva din stil i år? Stilrent och mycket basfärger. 

De bästa nya människorna du träffade? Jag har lärt känna många nya människor, verkligen det bästa som finns. Men någon som har kommit mig väldigt nära är Anja, världens underbaraste tjej. 

Planer för 2016? Mitt mål är ju att flytta hemifrån, vilket betyder att jag måste jobba ännu mer och spara pengar. Sen vill jag resa mycket.

Vad vill du säga till dig själv inför 2016: Ta vara på varje stund.  Och framförallt VÅGA mer.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas