melindalilja

Kategori: Kläder

new in

  Lite nytt som jag inte visat tidigare. Byxorna köptes för någon vecka sedan. De är i spets och dessutom utsvängda. Har ännu inte bestämt mig om jag tycker om dem eller inte. Gråa polotröjan köptes i helgen, velat ha den rätt länge men passformen var dessvärre ganska dålig så funderar på att lämna tillbaka den. Och sist men inte minst, en ansiktsskrubb och en duschkräm som luktar kokos. Nöjd!

spets

Dessa två godingar är det jag köpte i lördags som jag skrev om tidigare. Såg den vita toppen på Elins blogg och fastnade direkt. Väl i affären hade de en likadan fast i beige så jag köpte båda. Detta är alltså någon slags spetstopp som man exempelvis kan ha på sig till höga jeans eller en kjol. Väldigt enkel och stilren. Billiga var de också!

nyårsklänningar

  1 HÄR // 2 HÄR // 3 HÄR // 4 HÄR // 5 HÄR // 6 HÄR

För er som fortfarande letar en klänning till nyår, klicka in på Nelly. Där finns det hundratals klänningar och de flesta ligger på ett rimligt pris. Ovan har ni sex förslag och personligen gillar jag 5an mest, stilren och fin.

julklappstips del 1

MADRE

 

 
Istället för att göra enformiga inlägg om min vardag hela tiden fick jag en förfrågan om att göra tips på vad man kan köpa för julklappar till bl.a. mamma och pappa. Så varför inte? Är inte en höjdare på detta då min fantasi ligger på 0, men ska göra mitt bästa :-).