melindalilja

Kategori: Tankar

bråvalla

   Vet inte hur många gånger jag pratat om hur roligt vi hade när vi var på festivalen, men jag säger det igen. Det var grymt. 

Ja, det är grisigt. Det är iskallt på nätterna och kokhett när man vaknar på morgonen. Det är inte fräscha toaletter och man ser knappast bra ut heller. Men det är värt, så jävla värt. Och det blir vad man gör det till, eller hur? Bråvalla står verkligen på min topp tre från 2014 och jag ångrar ingenting. Förutom att man har jävligt kul så tar man även med sig många lärdomar hem, det gjorde åtminstone jag. 

Det bästa är att alla är där av samma anledning, att ha kul. Det finns verkligen ingen lugn stund på Bråvalla, och man känner sig aldrig ensam. Vissa camp festar liksom natten lång? Haha. 

Får ni chansen att åka dit så GÖR det, utan att tveka. Det är sveriges bästa festival enligt mig och du/ni kommer träffa så härliga människor.

Älskade Bråvalla, snart ses vi igen. 

11 februari

"You can be in a relationship for two years and feel nothing; you can be in a relationship for two months and feel everything. Time is not a measure of quality; of infatuation, or of love."

att gå vidare

Hjärtesorg är fan det svåraste man kan gå igenom. Just då känns det som att ingenting någonsin kommer att bli bättre, det känns som att man sitter och stampar på samma lilla yta i flera timmar utan att ta sig någon vart. Men vet ni vad? Det går över. Man lär sig hantera hjärtesorgen, man bearbetar, accepterar och till slut går man vidare. Och den känslan, när man till slut gått vidare - Är helt jävla otrolig. Jag vet att det finns många av er där ute som gått igenom något tufft, jag vet också att 99% kommit ut starkare än förr. För det är ju så det är, att bearbeta och ta sig igenom något man aldrig trodde man kunde göra - det gör en så jävla mycket starkare.

 

när du är den enda som kämpar

Ni vet när man gör allt för någon som aldrig ger något tillbaka? Man stannar upp mitt i allt och inser att det bara är en person som jobbar för att få relationen att fungera. Ibland måste man tänka till och inse att det inte är värt att kämpa för någon som liksom inte kämpar tillbaka.Det krävs två för att få en relation att fungera och är du den enda som kämpar är det dax att inse sitt eget värde, inse att man är värd bättre än en person som inte värdesätter dig lika mycket som du värdesätter honom. 

tankar

"Någonstans inser man att personen som ständigt väljer bort en inte menar allt den säger. Alla ord är bara lögner. För om personen verkligen hade velat setts så hade ni gjort det för länge sen. Jag vet hur det känns när man väntar år ut och år in på en förändring, men ingenting händer mer än fler versioner av bortförklaringar. Personens ord blir plötsligt inte trovärdiga, ingenting blir trovärdigt. Eran relation blir inte trovärdig och tillslut ger man upp. Varför är det bara en själv som ska vara drivande i att ses?" - Ellinor Löfgren

Trots att alla runt omkring dig säger att det är dax att släppa taget och ta ett steg åt sidan har du fortfarande hopp om att saker och ting kommer att ändras. Du har ju sett den fina sidan av hen och tror därför att en förändring fortfarande kan ske. Eller egentligen tror jag att du innerst inne vet om att du borde släppt taget för längesen, men det går inte, inte riktigt än. Det krävs två för att ha en fungerande relation och är du den enda som jobbar på relationen är det dax att släppa taget, även om det känns svårt. Självklart kommer det vara tungt till en början när du inser att du måste släppa någon du fortfarande bryr dig om. Men oavsett hur tufft det än känns för stunden blir det bättre, det blir det alltid.