melindalilja

Kategori: Vill ha

wantie

WALLETS

Är i stort behov av en ny plånbok då min praktiskt taget är helt sönder. Direkt jag öppnar min plånbok åker alla pengar ut vilket blir en aning jobbigt i längden och jag avskyr att gå runt med pengar i fickorna då jag är slarvig och lätt tappar bort saker. Jag hade tänkt att köpa en ny om två veckor när jag far till Stockholm då det finns större utbud där nere. Drömmen är att få äga en väska samt plånbok från Balenciaga någon dag i mitt liv men det är inget jag slösar pengar på i dagsläget då jag anser att de är waay to expensive. 

att köpa

2 buy
1. Jeans från Miss Me // 2. Primer från Too Faced // 3. Skärp från Liebeskind // 4. Solpuder från Too faced // 5. Läppglans från YSL // 6. Primeboots

Stockholm och Avicii närmar sig. 54 dagar kvar och jag är redan taggad. Har bestämt mig för att spara mina kommande löner och pengar jag fått under julen nu till Stockholm så jag kan shoppa för fullt där nere (får se hur det går med sparandet haha...). Ovan har ni 6 saker som jag har tänkt att köpa, om jag hittar det. Även en ny klocka hade jag tänkt mig... Någon i Stockholm som vet vart man kan köpa jeansen från Miss Me eller samma primeboots som på bilden? 

Kär

Wishes

Har haft problem med att lägga upp bilder därav den otroligt dåliga uppdateringen.
Igår skrev jag att jag skulle visa kläderna jag har kollat på i ett enskilt inlägg och här har ni dom. Jag älskar stilrena skjortor och tappade tyvärr bort alla mina under tiden som vi flyttade, klant. Även gått och kärat ner mig i omlott tröjor så det ska beställas idag, dom ovan. 
Upp